Önkormányzati tulajdonú belterületi utak fejlesztése Pest megyében

PM_ONKORMUT_2018

Önkormányzati tulajdonú belterületi utak szilárd burkolattal történő kiépítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása Pest megye területén.

Pályázók köre: Települési önkormányzatok

Támogatás mértéke: 70-95%; 20-150 millió Ft.

Beadási határidő: 2018.04.23.-tól

Támogatható tevékenységek:

1. Önállóan támogatható tevékenységek:

A) Önkormányzati tulajdonú belterületi utak szilárd burkolattal történő kiépítése:
Meglévő, önálló helyrajzi számmal jelölt utak szilárd burkolattal való ellátása, terület-előkészítés, a szilárd burkolat tartósságát biztosítandó megfelelő minőségű alépítmény elkészítése, aszfaltozási munkák előkészítése, burkolatalap javítása vagy cseréje, aszfaltozás egy vagy két rétegben, szegélyépítés és javítás.

B) Önkormányzati tulajdonú belterületi utak szilárd burkolattal történő felújítása, korszerűsítése:
a terület-előkészítése, burkolatmarás, aszfaltozási munkák előkészítése, burkolatalap javítása vagy cseréje, aszfaltozás egy vagy két rétegben, szegélyépítés és javítás, kis- és nagykockaköves utcák felújítása esetén szerkezet javítása vagy cseréje, felületi bevonat készítés, közműaknák szintbe emelése.

2. Önállóan nem támogatható tevékenységek:

  • Az út tartozékainak és műtárgyainak felújítása, korszerűsítése, a szükséges csapadékvíz- elvezető vagy szikkasztó árkok kiépítése, korszerűsítése, forgalomtechnikai létesítmények megépítése.
  • Közterület-rendezés,   közterület-revitalizáció,  zöldterület   kiépítése,   felújítása,   fejlesztése (kizárólag az útfejlesztéssel érintett helyrajzi számon).
  • Beruházáshoz fizikailag kapcsolódó autóbusz fordulók kialakítása (igazoltan megfelelő teherbírású pályaszerkezettel). Autóbuszöblök felújítása és kiépítése kizárólag  bazaltbeton, vagy azzal igazoltan megegyező teherbírású burkolattal és pályaszerkezettel, melyhez az utasok leszállítását szolgáló előírás szerinti autóbusz megálló felújítás, kiépítése is kapcsolódhat.
  • Közvilágítás  kiépítése  kizárólag  belterületen,  engedéllyel  rendelkező  gyalogos  átkelőhelyek kialakításához, és/vagy új utak esetén.
  • Eszközbeszerzések költségei (amennyiben az az eszköz az út tartozékának vagy beépített tartozéknak minősül, pl.: táblák, utcabútorok, szeméttárolók).

Árajánlatkérés

Kérjük töltse ki a közvetlen ajánlatkérő űrlapunkat és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Az Ön neve:
E-mail:
Telefonszám:
Üzenet:
Feliratkozom hírlevélre
Ajánlatkérés

Elérhetőségeink

Econoserve Pályázati Kft.
1122 Budapest, Városmajor u. 10. 2/1
Tel.: +36 1 212 49 72
Fax.: +36 1 355 38 33
Econoserve facebook