Orvosi eszközök beszerzése

MFP-AEE/2019

Az egészségügyi alapellátáshoz (háziorvosi, házi gyermekorvosi ellátás, fogorvosi alapellátás vagy védőnői ellátás) kapcsolódó eszközök, valamint egyéb szakirányú egészségügyi ellátás végzéséhez (kizárólag belgyógyászat, kardiológia, pszichiátria, rehabilitáció vagy tüdőgyógyászat területén) szükséges eszközök beszerzésének támogatása.

Pályázók köre: Helyi önkormányzatok és önkormányzati társulások azon települések esetében, ahol a lekónépesség száma 5000 fő, vagy ez alatti.

Támogatás mértéke: 100%; 3 - 12 M Ft

Beadási határidő: 2019. április 26. - 2019. május 27.

Támogatható tevékenységek:

Önállóan támogatható tevékenységek:

  • A háziorvosi, házi gyermekorvosi ellátás, fogorvosi, illetve a védőnői feladatellátáshoz, továbbá kizárólag belgyógyászati, kardiológiai, pszichiátriai, rehabilitációs és tüdőgyógyászati tevékenység végzéséhez szükséges eszközök, bútorok beszerzése eszközlista alapján. Kizárólag állami finanszírozású közfeladatot ellátó orvosi rendelők működéséhez szükséges orvosi eszközök beszerzése támogatható.

Önállóan nem támogatható tevékenységek:

  • Projekt-előkészítési tevékenység (pályázati dokumentáció összeállítása)
  • Projektmenedzsment tevékenység

Hírlevél/Ajánlatkérés


Név:*
E-mail:*
Tárgy:
Üzenet:*
Az adatkezelési tájékoztatójában foglaltakat megismertem és elfogadom, és hozzájárulok, hogy adataimat az Econoserve Pályázati Kft. kapcsolatfelvétel céljából kezelje.*
Hozzájárulok, hogy címemre aktuális pályázati információkat, lehetőségeket küldjenek, ezért a hírlevél szolgáltatásra feliratkozom.

Elérhetőségeink

Econoserve Pályázati Kft.
1122 Budapest, Városmajor u. 10. 2/1
Tel.: +36 1 212 49 72
Fax.: +36 1 355 38 33
Econoserve facebook