Rólunk mondták

A munkátoknak köszönhetően nagyobb eséllyel tudtam koncentrálni a projekt szakmai tartalmára. Az elsőre szinte megoldhatatlannak tűnő problémákon is átsegítettétek a projektet (a kreativitás ebben a szakmában különösen nagy érték!). Korrekt, professzionális színvonalú munkát végeztek, naprakészek vagytok a pályázati rendszert, jogszabályi környezetet érintő változásokat illetően is. Bármikor ismét szívesen dolgoznék veletek.

Korbély Barnabás, Geopark csoportvezető,
Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság

Egyértelműen, és gondolkodás nélkül csak pozitív jelzők jutnak eszembe. A munka minősége magáért beszél az elnyert pályázatok okán, a változások lekövetése (volt elég) példaszerű. A dokumentumok összeállítása teljes körű, szinte csak aláíratni kellett! A kapcsolat folyamatos volt, segítő, korrekt és közvetlen.

Stubán Zoltán, osztályvezető,
Bakonyerdő Zrt. 

A pályázat időközi elszámolásának előkészítését személyes konzultációval segítik, a szükséges dokumentációk beküldése során a lehető legtöbb adminisztratív terhet veszik le a vállunkról.  Budapestről bármikor leutaznak, készségesen segítenek olyan feladatokban és kérdésekben is, amelyek nem feltétlenül tartoznak a vállalt kötelezettségeikhez.

Péterfalvi Lajos tankerületi igazgató,
KLIK Polgárdi Tankerülete

Felkészült, naprakész, gyors, precíz és pontos. Árban megfelelő! Szóval összességében az 5-ös skálán gondolkodás nélkül 5-ös!

Somlai Szilárd oktatási szakreferens,
Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság

Az Econoserve munkatársairól csak a legjobbakat tudom mondani. Mindig korrekt információkat juttattak el hozzánk. Benedek Bálint alapossága, minden részletre kiterjedő figyelme és pontossága, sokat segített projektünk megvalósításában.

Molnár Irén intézményvezető,
Mártély Község Önkormányzata

Nem beszélnek mellé, gyorsak, korrektek, hatékonyak, ügyesek, normálisak, hatékonyak, profik. Nem csináltok a nem létező problémából ügyet.

Gál Erzsébet ügyvezető,
Procura Consulting Kft.

A megvalósításban nem a kivitelező, nem a közreműködő szervezet, nem a bonyolító, hanem a mi oldalunkon álltatok. Ez nagyon jól esett!

Krein Péter ügyvezető,
„Városlődi Villa” Nonprofit Kft.

Hírlevél/Ajánlatkérés


Név:*
E-mail:*
Tárgy:
Üzenet:*
Az adatkezelési tájékoztatójában foglaltakat megismertem és elfogadom, és hozzájárulok, hogy adataimat az Econoserve Pályázati Kft. kapcsolatfelvétel céljából kezelje.*
Hozzájárulok, hogy címemre aktuális pályázati információkat, lehetőségeket küldjenek, ezért a hírlevél szolgáltatásra feliratkozom.

Elérhetőségeink

Econoserve Pályázati Kft.
1122 Budapest, Városmajor u. 10. 2/1
Tel.: +36 1 212 49 72
Fax.: +36 1 355 38 33
Econoserve facebook