Kövessen minket:

Econoserve Pályázati Kft.


Az ECONOSERVE Pályázati Kft. az ECONOSERVE csoport legfiatalabb tagjaként 2003-ban kezdte meg működését. A kezdeti üzletági tevékenységet követően 2005-től munkánkat önálló, 100%-ban magyar tulajdonban lévő, gazdasági vállalkozás keretein belül végezzük.

 

Vállalkozásunk fő profilja az Európai Unió és a Magyar Állam által finanszírozott pályázatokhoz kapcsolódó tanácsadás, amely pályázatfigyelésből, a projektek tervezéséből, a pályázatok és megvalósíthatósági tanulmányok megírásából, valamint nem utolsó sorban a nyertes projektek megvalósításából áll. Tevékenységeinkkel teljes körű szolgáltatást kívánunk nyújtani partnereinknek.

 

Kollégáink közgazdász, pedagógus és idegenforgalmi végzettségekkel rendelkeznek, amelyet közösen kívánunk partnereink szolgálatába állítani. Budapesti székhelyünk ellenére szívesen dolgozunk az ország egész területén, hiszen mindannyiunk sok szállal kötődik egy-egy vidéki településhez. Munkánkat önállóan, de mégis közösen végezzük, megosztva egymással tudásunkat, tapasztalatainkat, sikereinket és nehézségeinket. Büszkék vagyunk arra, hogy megbízhatóak, őszinték, kreatívak, vagyunk, hogy jó minőségben és gyorsan dolgozunk, csak olyat ígérünk, amit biztosan meg is tudunk tartani, alázattal igyekszünk végezni a munkákat, és végül de nem utoljára, hogy eredményesek vagyunk.

 

Mottónk a munkában: Tedd meg mindazt, ami a kezed ügyébe esik, és amihez erőd van…

 

Munkatársaink:

 

Senkáriukné Szarka Hermina, 2006 óta munkatársunk pályázati tanácsadó munkakörben. Közgazdász végzettséggel rendelkezik. GINOP, TOP, VEKOP, KEHOP, VP pályázati tapasztalatokkal rendelkezik.

 

Benedek Bálint közgazdász, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő, pályázati tanácsadó, 2009 óta kollégánk. VP, TOP, VEKOP, GINOP, KEHOP, MFP, NFA pályázati tapasztalatokkal rendelkezik.

 

Büki Péter, pedagógus, szállodaipari és idegenforgalmi szakközgazdász, pályázati tanácsadó 2005 óta dolgozik a vállalkozásnál. GINOP, VEKOP, KEHOP, TOP, VP pályázati tapasztalatokkal rendelkezik.

 

Célunk, hogy az eddig megszerzett tudásunkkal és tapasztalatainkkal, talentumainkkal partnereinket szolgáljuk, támogassuk őket elképzeléseik kibontakoztatásában és azok megvalósításában. Hisszük, hogy munkánkkal, a sikeresen megnyert pályázatokkal és közösen megvalósított projektekkel az ön vállalkozásának, településeinknek, civil szervezeteinknek, és összességében Magyarország építésének szolgálatában állunk.

 

Köszönjük mindazoknak a bizalmát, akik ötleteik, elképzeléseik megvalósításához bennünk választottak. Külön köszönjük azoknak, akik hosszú távon is bizalmukról biztosítottak bennünket, és évek óta jó kapcsolatot ápolhatunk egymással. Hálásak vagyunk minden egyes kapcsolatunkért, akiknek neveit partnereink, referenciáink között fel is tüntethettük.

 

Szeretettel hívjuk és bátorítjuk önt is, hogy pályázatokkal, támogatásokkal kapcsolatos kérdéseivel, ötleteivel, terveivel forduljon hozzánk bizalommal.

 

Az ECONOSERVE Pályázati Kft. munkatársai

 

KAPCSOLAT - HÍRLEVÉL

    Iratkozzon fel hírlevelünkre:

  • Kérdés esetén, forduljon hozzánk bizalommal.

    Az Econoserve Pályázati Kft. pályázatot hirdet és munkatársat keres!
    RÉSZLETEK ÉS JELENTKEZÉS