Kövessen minket:

Pályázatírás, projekttervezés


Abban az esetben, amennyiben a fejlesztési elképzelések valamelyikéhez társítható egy aktuális pályázati felhívás, megkezdődik a projekt tervezése, és a pályázatírási folyamat. Első lépésként a konkrét pályázati lehetőség könnyen áttekinthető tartalmi összefoglalóját, rövid kivonatát küldjük meg Partnerünknek. Az indulási szándékról szóló végleges döntést és szerződéskötést követően elkészítjük és megküldjük Partnerünknek a az un. „Szükséges adat és dokumentum listát”, amely a pályázati dokumentáció összeállításához szükséges valamennyi információt tartalmazza.
Ezek után egyeztetett időpontokban személyes konzultációk során haladunk végig a dokumentum listán és tervezzük meg a projektet lépésről-lépésre. Megbeszéléseink során, kérdéseink alapján minden információt igyekszünk összegyűjteni, amelyre a pályázat tartalmi részeinek kidolgozásához szükségünk van, és azt az irodánkban a további munka során építjük be a pályázati dokumentációba. Emellett igyekszünk minden segítséget megadni Partnerünknek a kizárólag általa elvégezhető feladatok megoldásában, mint pl. jegyzőkönyvek, határozatok előkészítése és összeállítása, vagy a hivatalos dokumentumok beszerzése.
A tervezési folyamat és az együtt gondolkodás során, tanácsokkal látjuk el Megbízónkat, valamint a kapott információkat „pályázati nyelvre” fordítjuk le. A tervezés során a megfelelő pályázat felkutatása, és az azon való elindulás mellett az igazi feladatunk az, hogy mindezt úgy tegyük a vállalkozás, önkormányzat életében, hogy a tervezés és megvalósítás ne zavarja meg a pályázó mindennapi működését, összhangban legyen az eredeti célokkal, valamint ne hozza kritikus helyzetbe annak gazdálkodását sem. A projekt tervezése során folyamatos kapcsolatot tartunk az érintett partnerekkel, szolgáltatókkal, és igény esetén segítünk a partnerkeresésben is.

Pályázatírási tevékenységünk szükség esetén kiterjed Előzetes és Részletes Megvalósíthatósági Tanulmányok készítésére is, amelynek munkafolyamata beilleszkedik a pályázatkészítési tevékenységbe.

Az egyeztetéseket követően a pályázati dokumentáció eredeti példányát aláírásra kivisszük Partnerünkhöz, majd ezt követően a megfelelő példányszámban sokszorosítjuk, köttetjük és postára is adjuk azt. Szükség esetén elkészítjük a pályázati dokumentáció hiánypótlását, ezzel lezárva a projekt tervezési szakaszát.

Mi a sikeres pályázat receptje?

Vegyen az alábbi hozzávalókból:

  • 1 db fejlesztési ötlet,
  • 1 db az ötlethez illeszkedő pályázati felhívás,
  • 1 db az ötlet iránt elhívatott projektgazda,
  • Tetszés és előírás szerinti megbízható partnerek, valamint
  • 1 fő pályázati tanácsadó, aki segít az ötlet átgondolásában

Majd az egészet fűszerezzük meg a közös munka iránti elkötelezettséggel, céltudatossággal, precizitással, körültekintő figyelmességgel és kreativitással.

ÁRAJÁNLAT/HÍRLEVÉL

    Iratkozzon fel hírlevelünkre:

  • Az Econoserve Pályázati Kft. pályázatot hirdet és munkatársat keres!
    RÉSZLETEK ÉS JELENTKEZÉS