Kövessen minket:

Kiemelt referenciáink


DMK Kft.

GINOP-1.2.1.-14 Termelési kapacitásbővítés a DMK Kft-nél Elnyert támogatás: 98 963 539,- Ft Gép-, és a kapcsolódó szerszámok beszerzése. 


Megbízható Tanácsadó Tanúsítvány

Megbízható Tanácsadó Tanúsítvány


Continental Automotiv Hungary Kft.

Ez egy korábbi tartalom! Iratkozz fel hírlevelünkre a legújabb pályázatokért!TÁMOP-2.1.3.C-12/1 Munkahelyi képzések a Continental Automativ Hungary Kft-nél Elnyert támogatás: 15 641 242,- Ft Vállalat működésével kapcsolatos általános és szakmai képzések és bértámogatása.


Minősítéseink

Ez egy korábbi tartalom! Iratkozz fel hírlevelünkre a legújabb pályázatokért!


Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság

Ez egy korábbi tartalom! Iratkozz fel hírlevelünkre a legújabb pályázatokért!KDOP-2009-211B Pannon Csillagda Látogatóközpont kialakítása Elnyert támogatás: 358 172 764,- Ft Digitális planetárium építése, csillagászati megfigyelő állomás, interaktív kiállítás kialakítása.            


Bakonyerdő Erdészet és Faipai Zrt.

Ez egy korábbi tartalom! Iratkozz fel hírlevelünkre a legújabb pályázatokért!KEOP-2009-330 A Balaton-felvidéki Eredei Iskola infrastrukturális fejlesztése Elnyert támogatás: 58 416 271,- Ft Az erdei iskola számár új közösségi épület építése, erdei iskola bővítése, szenzitív szoba kialakítása, terepi és beltéri foglalkoztató eszközök beszerzése és szakmai fejlesztés.


Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata

Ez egy korábbi tartalom! Iratkozz fel hírlevelünkre a legújabb pályázatokért!KDOP-2009-411C Kőtár alatti partszakasz védelme, meglévő védművel való összehangolása (Öreghegy és Siklói út közötti partvédőmű) II. ütem Elnyert támogatás: 330 615 705,- Ft Partfal megerősítés.


Nádasd Község Önkormányzata

Ez egy korábbi tartalom! Iratkozz fel hírlevelünkre a legújabb pályázatokért!NYDOP-5.3.1/2F “Nekünk nem 8” – a mikrotérségi fenntartású Széchenyi István Általános Művelődési Központ felújítása Elnyert támogatás: 187 343 253,- Ft Iskola és óvoda feladatellátási helyek felújítása, valamint fejlesztő és szemléltető eszközök beszerzése.


Seregélyes Nagyközség Önkormányzata

Ez egy korábbi tartalom! Iratkozz fel hírlevelünkre a legújabb pályázatokért!KDOP-5.1.1/2F Közösen egy másért, avagy társuló intézmények infrastrukturális fejlesztése Elnyert támogatás: 499 680 248,- Ft Három feladatellátási hely korszerűsítése új tornacsarnok építésével, új óvodaépület építésével és iskola bővítésével új épületszárnyban, valamint fejlesztő és szemléltető eszközök beszerzése.


KAPCSOLAT - HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre: